SOLHOF HOTEL AARTSELAAR

Al onze 25 kamers en suites zijn stijlvol ingericht en uitgerust met een dubbel bed met zachte dons. Alle kamers beschikken over ruime marmeren badkamer met haardroger en luxe zeepjes. Een minibar, telefoon en LCD kleurentelevisie verzekeren U een aangenaam verblijf.

ONTVANGST IN RUSTIG KADER

Hotel kasteel Solhof is ideaal gelegen nabij de industriezones van Aartselaar, Boom, Kontich, Edegem, Willebroek en Puurs, in het midden tussen de E19 en de A12. Maar ook mensen die voor privé doeleinden reizen beamen dat Solhof ideaal gelegen is. De historische centra van Antwerpen en Mechelen bevinden zich op minder dan 10 minuten rijden. En indien u niet te ver van een uitstekend restaurant wil overnachten, is Solhof ook de ideale optie. Millefeuille is een uitstekend restaurant dat op dezelfde lokatie gesitueerd is, amper 10 m verder. Verder bevinden zich in de nabijheid Guzto, Oliva Trattoria, Sur Place, Condacum, De Troubador, the Jane en The butcher’s son (Antwerpen,..) Alvorens te gaan slapen kan u nog een drankje nemen in onze gezellige bar in de lobby. Hotel Solhof heeft een samenwerking met de nabijgelegen NRG Premium fitness Aartselaar, gelegen op slechts 600 m van het hotel. NRG is de grootste familie-fitness van België en voor € 10 kan u reeds een dagpas kopen.

ONTBIJT MET UITZICHT

Het ontbijt bestaat uit een volledig warm en koud buffet met zowel zoete als hartige smaken; voor elk wat wils. Kazen, charcuterie, zalm, versgebakken eieren, huisgemaakte fruitsalade, muesli, koffiekoekjes, verse pistolets, sneetjes brood of baguette,.. en dit bij een heerlijke kop koffie, thee of fruitsap.

U heeft vanuit de ontbijtzaal een prachtig uitzicht op het park van Aartselaar.

Indien u specifieke noden of allergieën heeft zoals veggie, vegan, glutenvrij,… laat het ons dan aub op voorhand weten zodat wij ook voor u het nodige kunnen voorzien!

HONESTY BAR, WIJNBAR EN MEZCALERÍA

Hotel Solhof beschikt in haar lobby over een gezellige bar waar we naast een ruime selectie softdranken inzetten op de allerbeste kwaliteitsdranken met een verhaal. De speciaalbieren komen van microbrouwerij De Klem in het nabijgelegen Niel. Verder heeft de bar van Solhof een uitgebreide selectie kwaliteitswijnen van kleine familiale producenten in samenwerking met House of Drinks www.houseofdrinks.be. U kan deze dranken ook aankopen. Er is ook een ‘mezcalería’, u kan dus in de bar van Solhof de allerbeste ambachtelijke mezcals leren kennen.
Onze bar staat ook open voor niet-hotelgasten.