SOLHOF HOTEL AARTSELAAR

Al onze 25 kamers en suites zijn stijlvol ingericht en uitgerust met een dubbel bed met zachte dons. Alle kamers beschikken over ruime marmeren badkamer met haardroger en luxe zeepjes. Een minibar, telefoon en LCD kleurentelevisie verzekeren U een aangenaam verblijf.

ONTVANGST IN RUSTIG KADER

Hotel kasteel Solhof is ideal gelegen nabij de industriezones van Aartselaar, Boom, Kontich, Edegem, Willebroek en Puurs, in het midden tussen de E19 en de A12. Maar ook mensen die voor privé doeleinden reizen beamen dat Solhof ideaal gelegen is. De historische centra van Antwerpen en Mechelen bevinden zich op minder dan 10 minuten rijden. En indien u niet te ver van een uitstekend restaurant wil overnachten, is Solhof ook de ideale optie. Millefeuille is een uitstekend restaurant dat op dezelfde lokatie gesitueerd is, amper 10 m verder. Verder bevinden zich op minder dan 10 minuten autorijden een aantal uitstekende restaurants: De Pastorale (Reet), De Troubador, the Jane en The butcher’s son (Antwerpn,..) Alvorens te gaan slapen kan u nog een drankje nemen in onze gezellige bar naast de lobby.

ONTBIJT MET UITZICHT

Het ontbijt bestaat uit een volledig warm en koud buffet met zowel zoete als hartige smaken; voor elk wat wils. Kazen, charcuterie, zalm, versgebakken eieren, huisgemaakte fruitsalade, muesli, koffiekoekjes, verse pistolets, sneetjes brood of baguette,.. en dit bij een heerlijke kop koffie, thee of fruitsap.

U heeft vanuit de ontbijtzaal een prachtig uitzicht op het park van Aartselaar.

Indien u specifieke noden of allergieën heeft zoals veggie, vegan, glutenvrij,… laat het ons dan aub op voorhand weten zodat wij ook voor u het nodige kunnen voorzien!

HONESTY BAR

In onze lobby kan u genieten van een glaasje wijn, whisky of een Belgisch bier bij rustige achtergrondmuziek.